SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kom och lek gymnastik med oss!

Gibbon – en bra start för ett liv i rörelse

Gibbon är den populära barngymnastik som arrangeras av Eskilstuna Gymnastikförening, EGF.

Hit kommer de allra minsta barnen i åldrarna 3–6 år, som oftast klarar av att vara själva på träningen utan en vuxen.

I varje pass leker vi gymnastik och tränar på det viset hela kroppen. Hos oss på Gibbon tränar vi koordination och motorik och satsar extra på att välja övningar med god kvalitet. Vi lägger även grunden för andra sporter och annan träning senare i livet.

 

Fem fördelar med Gibbon

 1. Skonsamt och kul
  Gymnastik är bäst, om du frågar oss. Både för att det är en kul akrobatisk idrott och för att den ger en allsidig träning på ett skonsamt sätt.
 2. Kunniga ledare
  Med passion för gymnastik satsar våra erfarna ledare helhjärtat på att barnen ska trivas.
 3. Försäkring ingår
  En betald träningsavgift försäkrar ditt barn per automatik.
 4. Prova på
  Vi förstår hur barn funkar och att det helt enkelt inte funkar ibland. Det är inga problem att ångra sig och därför erbjuder vi en provomgång.
 5. Grunden för god hälsa
  Världshälsoorganisationen (WHO) rekommenderar fysisk aktivitet för yngre barn. Med Gibbon svettas ditt barn i en timme, under lekfulla former. Börjar vi med rörelse tidigt, är det lätt att fortsätta även som vuxen.

Alla barn mår bra av fysisk aktivitet

Precis som Världshälsoorganisationen, WHO, är vi övertygade om att alla barn mår bra av fysisk aktivitet och att det är en hälsosam start i livet.

Gibbon är sedan starten väldigt populär, både bland pojkar och flickor. Vi leker gymnastik med barnen från låg ålder – och lägger en bra grund för ett hälsosamt liv i rörelse.

 

Till EGFs hemsida:

https://www.eskilstunagf.se/

Välkomna till vårterminen 2024!
2024-01-29 14:12

Nu startar vi igång terminen och ni är alla välkomna till en termin fylld av gymnastik och glädje. För er som inte anmält er så finns det några platser kvar, de ser ni enklast genom att klicka er in till direktanmälan här:

 

Direktanmälan  – skapa en profil – logga in – välja grupp.

 

Alla har rätt att prova en gång innan man bestämmer sig. Om ni inte vill betala innan så väljer ni faktura och så kan ni maila mig så kan jag flytta fram sista betaldatumet eller så betalar ni direkt och sedan så betalar vi tillbaka om ni inte vill ha platsen.

 

Vi vill påminna er alla om att läsa infofolder samt policy som skickades ut tillsammans med er betalningsinformation, kolla gärna i skräpposten om ni inte fått något. 

 

För frågor når ni oss enklast genom att maila info@eskilstunagf.se (vi svarar vardagar)

God Jul och Gott Nytt År
2023-12-21 14:04

Tack för en fantastisk julavslutning och nu ser vi fram emot en ny termin med massa gymnastik!

 

På kansliet arbeter vi för fullt med planering av vårtermin och sedan tar vi lite julledigt. Information gällande våren kommer inom ett par veckor. Hoppas ni har överseende med att svar kan dröja lite när ni mailar oss. Vi är åter enligt ordinarie tider fr.o.m vecka 2.

 

Med önskan om en god och fridfull jul och nyår

Kansliet Eskilstuna Gymnastikförening

EGF Värdegrund
2023-02-07 09:38
Eskilstuna Gymnastikförenings värdegrund bygger på ledorden Glädje, Respekt, Energi och Kvalitet. Dessa ord är hjärtat i föreningen och ska prägla allt vi gör och står för.
 
😀 Glädje - innebär att jag inspirerar och uppmuntrar allas insatser så snart tillfälle ges och att jag har en positiv inställning till det jag gör.
🤝 Respekt - innebär att jag är ödmjuk inför andras egenskaper och förutsättningar.
🔋 Energi - innebär att jag ser möjligheterna och aktivt bidrar till att föra verksamheten framåt.
🌟 Kvalitet - innebär att jag alltid tar ansvar för att göra mitt bästa, komma väl förberedd och vara en förebild.
 
VI förebygger hellre än åtgärdar!
Gymnastik i Kvicksund
2023-02-03 13:26
 
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Huvudsponsor
Våra sponsorer